Předkrmy
| Chřestové carpaccio s ricottou a limetkovým olejem | 199 Kč |
| Tataki z hovězí svíčkové s fermentovaným česnekem | 199 Kč |
| Krevety na másle a česneku s chilli a čerstvým citronem, podávané s bagetkou | 199 Kč |
Hlavní chody
| Hovězí steak Rib-Eye s pepřovou omáčkou, gratinovanými brambory a restovanou zeleninou | 459 Kč |
| Jehněčí kotletky na bylinkách s bramborovým pyré s lanýžovým olejem a demi-glace | 389 Kč |
| Pečený filet z candáta s citrónovým beurre blanc a risottem z chřestu | 389 Kč |
| Kachní prsa sous-vide s červeným zelím, karamelizovanými jablky a bramborovými noky | 359 Kč |
| Domácí tagliatelle s humrem v rajčatovo-smetanové omáčce se šafránem | 695 Kč |
Dezerty
| Čokoládový fondán s tekutým středem, podávaný s vanilkovou zmrzlinou | 199 Kč |
| Pavlova s čerstvými malinami, borůvkami a šlehačkou | 149 Kč |